Kaкво да подаря за Коледа и Нова година - подаръчни комплекти за мъже

Коледа и Нова година отново чукат на вратата ни, а вие още не сте измислили с какво да изненадате любимия си мъж? Значи сте попаднали на точното място!  

Известно е, че повечето мъже изпитват досада, когато трябва да тръгнат по магазините, за да си купуват парфюми или други продукти за грижа за кожата. И, разбира се, много от тях предпочитат и да не го правят. За това ви гарантираме, че с един такъв подаръчен комплект не само ще ги изненадате приятно, но и ще спечелите сърцата им за много дълго време.  

Davidoff Silver Shadow - EDT 50 ml + 75 ml афтършейв балсам за 56.55  

Топлият, уникален и секси аромат на Davidoff - Silver Shadow, е включен в подаръчен комплект за мъже заедно със специален афтършейф балса, който ще увеличи удоволствието при ползване ползвате парфюма. Той е подходящ за мъже по 30 години с огромен хъс, амбиции и богат жизнен опит. Луксозното ухание се дължи на  перфектната комбинация от пикантен кориандър, свеж портокал, жълт минзухар, пачули, кехлибар, дъбов мъх и тамян.  

YSL L'HOMME - EDT 60 ml + 75 ml афтършейв лосион + 50 ml душ гел за 84.18  

Този стилен и елегантен подаръчен комплект е идеален избор за мъже, които са такива в пълния смисъл на думата. Той включва едноименния парфюм на марката, афтършейв лосион и душ гел. YSL L'Homme всъщност е ароматът, за който може да се каже, че до най-голяма степен успява да изрази философията на марката - парфюми за съблазняване!  

Burberry The Beat - EDT 30 ml + 50 ml душ гел за 47.99  

Burberry The Beat е подаръчен комплект за мъже, който съдържа едноименния парфюм и специален душ гел на марката. Употребявани заедно, тези продукти успяват да разкрият в пълнота всичките си качества. Burberry The Beat е описван както от мъжете, така и от жените като "любов от пръв поглед". Пикантният му аромат е комбинация от нотки на черен пипер, виолетови листа, лимон, мащерка, здравец, дървесни акорди и ветивер. Подходящ е за подарък за мъже, които обичат елегантния начин на живот и всячески се стремят към него.  

Ferrari Black - EDT 75 ml + 150 ml душ гел за 41.99  

Ferrari Black е подаръчен комплект, съдържащ ежедневен и непретенциозен парфюм и душ гел, който е подходящ за млади момчета със спортно-елегантен стайлинг. Композицията на аромата е дървесна и свежа и прави впечатление на всеки, който я усети - отличава се с нотки на цитруси, ябълка, слива, бергамот, канела, кардамон, жасмин, роза, кедър, ванилия, кехлибар и мускус.  

Krizia Pour Homme - EDT 50 ml + несесер за 58.99  

Krizia Pour Homme е подходящ подарък за мъже, които са почитатели на класическите мъжки аромати. Парфюмът е съставен от нотки на черен пипер, бобова тонка, ванилия, индийско орехче, кедър, пелин, ирис, бергамот, сандалово дърво и мускус, който му придава изключителна дълготрайност. Към комплекта получавате още и елегантен мъжки несесер.  

James Bond 007 - EDT 50 ml + 3 x 75 ml душ гел за 45.99  

James Bond 007 е подаръчен комплект, който е идеален за мъже, които се вдъхновяват от очарователния супершпионин. Парфюмът е семпло олицетворение на мъжественост, елегантност и стил - връща към епохата на 60-те години на миналия век - времето на смелите мъже!

Още подаръчни комплекти за мъже можете да откриете в каталога на parfium.bg.   

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, с които посрещаме есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

6 мъжки парфюма, които са подходящи за есен 2017

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив